Wij vinden het heel belangrijk dat uw bestelling probleemloos bij u thuis toekomt. Daarom wordt elke bestelling met grote zorg behandeld. Wij doen ons best om elke bestelling binnen de 24 uur op werkdagen af te leveren. Hiervoor zijn we natuurlijk afhankelijk van een derde partij.

 

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Wij beseffen dat verzendingskosten niet 'leuk' zijn. Daarom hebben we geprobeerd een zo correct mogelijke balans te vinden tussen het al dan niet aanrekenen van verzendingskosten. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige verzendingskosten die we aanrekenen bij bestellingen.

Verzending naar België

Methode Kostprijs
Briefpost, bestellingen met een waarde kleiner dan € 6,50 € 0,99
Briefpost, bestellingen met een waarde vanaf € 6,50 Gratis
Doosje in beschermende enveloppe kleiner dan € 6,50 € 1,99
Doosje in beschermende enveloppe groter dan € 6,50 € 0,99
Pakketpost, bestellingen met een waarde kleiner dan € 55 € 5,50
Pakketpost, bestellingen met een waarde vanaf € 55 Gratis

 

Verzending naar Nederland

 Methode  Kostprijs
Briefpost, bestellingen met een waarde kleiner dan € 6,50  € 0,99
Briefpost, bestellingen met een waarde vanaf € 6,50  Gratis
Doosje in beschermende enveloppe kleiner dan € 6,50 € 2,99
Doosje in beschermende enveloppe groter dan € 6,50 € 1,99
Pakketpost, bestellingen met een waarde kleiner dan € 60  € 8,50
Pakketpost, bestellingen met een waarde vanaf € 60  Gratis

 

Hoe worden de bestellingen verzonden?

De klant heeft de keuze uit 3 methodes: gewone briefpost, verzending in een doosje met een beschermende enveloppe, of via pakketpost. De verzendingen via omslag (dus de eerste twee methodes) worden niet getraceerd. Dit heeft als voordeel dat de verzendingskosten beperkt kunnen worden, en de bestellingen gewoon in de brievenbus passen. Er moet dus niemand thuis zijn om de bestelling te kunnen ontvangen. Bestellingen via briefpost worden verzonden via Bpost. Pakketten naar België worden verzonden met Bpost, pakketten naar Nederland worden verzonden met PostNL.

 

Welke verzendingsmethode raden jullie aan?

Voor alle soorten glossy en matte screenprotectors: hiervoor raden wij aan om te kiezen voor de briefpost. Risico op schade bij deze screen protectors is klein, dus deze optie zou normaal gezien moeten volstaan. Wij raden deze verzendingsmethode niet aan voor het bestellen van glazen screenprotectors.

Voor alle soorten glazen screenprotectors: Hiervoor raden wij aan om te kiezen voor de optie 'doosje in beschermende enveloppe' of pakketpost. Bij 'doosje in beschermende enveloppe' worden de screen protectors verzonden in een doosje waardoor de kans op schade afneemt. Voor nog grotere zekerheid kiest u best voor de optie 'pakketpost'.

 

Wanneer worden de bestellingen verzonden?

Omdat wij beseffen dat u uw bestellingen graag snel ontvangt, doen wij ons best om de bestellingen op werkdagen binnen de 24 uur na betaling bij de koper te krijgen. Wanneer de bestelling echter 's avonds of in het weekend geplaatst wordt, zal dit niet lukken. Sowieso is het de bedoeling dat de bestellingen na 3 werkdagen op de bestemming zijn aangekomen. U krijgt een e-mail wanneer uw bestelling verzonden is.

 

Retourneren?

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent over schermbeschermer.com. Daarom kan u uw bestellingen kosteloos retourneren, indien deze zich nog in een ongeopende verpakking en ongebruikte staat bevinden. Indien u een bestelling wenst te retourneren, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Hulp nodig? Uw vraag wordt binnen de dag beantwoord

Schermbeschermers.com
info@schermbeschermers.com
Tel: +32 488/41.97.09
BTW BE 0644616864

Volg ons op Facebook Regelmatig zijn er kortingscodes te vinden!

Betaalmethodes 100% veilige betaalmethodes

Accepted Credit Card