Zie je door de bomen het bos niet meer? Met het ruime aanbod aan screen protectors voor al de verschillende modellen smartphones en tablets kan het soms moeilijk zijn om te weten welke je nu precies nodig hebt. Modellen lijken dikwijls op elkaar, maar het is natuurlijk cruciaal dat je de juiste screen protector koopt. Hieronder vindt je hoe je de modelnaam van jouw smartphone of tablet terugvindt.

Voor iPhone's en iPad's
Om te weten te komen welk model van iPhone je hebt, kijk je best naar het modelnummer op de achterkant. Vergelijk dit nummer dan met de nummers op deze website van Apple (klik).

Heb je een iPad, maar je weet niet precies welk model? Ook hiervoor kijk je best even naar het modelnummer op de achterkant van de iPad. Vergelijk dit nummer en de 'look' met de informatie op deze website van Apple (klik).

Voor Android smartphones en tablets
De makkelijkste manier is natuurlijk eens kijken op de originele verpakking waarin je je smartphone gekocht hebt. Omdat natuurlijk niet iedereen deze verpakking bijhoudt na aankoop, zijn er nog andere manieren om te weten te komen welk model van smartphone je hebt. Een makkelijke manier is naar de instellingen gaan van je android smartphone, en daarna 'doorklikken' naar 'about', 'over de telefoon', of een gelijkaardige benaming. Hier moet je ergens het modelnummer vinden van je smartphone. Omdat dit meestal niet de benaming is die hier of in de winkels gebruikt wordt, moet je de benaming van dit model even invullen op Google. (Bijvoorbeeld, bij model staat LG-D802. Ik vul dit in in Google en dan zie je al snel dat de benaming van dit model LG G2 is). Indien je je model niet terugvindt, mag je ons altijd contacteren en dan proberen we je graag te helpen bij het zoeken van de passende schermbeschermer.

Voor Android tablets ga je op dezelfde manier te werk als de Android smartphones.

Voor Windows Phones en tablets
Net zoals bij de Android smartphones is het bij de Windows Phones makkelijk te ontdekken door naar de instellingen te gaan, en daar door te gaan naar 'about' of 'over de telefoon'. Hier vind je de modelnaam van je Windows Phone.

Voor Windows tablets ga je op dezelfde manier te werk als de Windows Phones.

 

Voor meer informatie of hulp, neem zeker contact met ons op.

 

 

Hulp nodig? Uw vraag wordt binnen de dag beantwoord

Schermbeschermers.com
info@schermbeschermers.com
Tel: +32 488/41.97.09
BTW BE 0644616864

Volg ons op Facebook Regelmatig zijn er kortingscodes te vinden!

Betaalmethodes 100% veilige betaalmethodes

Accepted Credit Card