Screen protector bevestigen niet moeilijk! Indien het toch mislukt, helpen wij je verder!

Omdat we niet graag zouden hebben dat nieuwe klanten afgeschrikt worden om een screen protector te kopen omdat het moeilijk lijkt ze ook zelf te bevestigen, helpen wij je graag verder. Volg de instructies hieronder goed op. Toch mislukt? Dan sturen we je graag een nieuwe op met een korting van 50% (exclusief verzending)!

1. Zorg dat je je in een zo stofvrij mogelijke kamer bevindt. De woonkamer is dikwijls te mijden, de badkamer is doorgaans de beste optie.

2. Verwijder eventuele screen protectors die reeds op het scherm zitten.

3. Maak het scherm helemaal proper met het bijgeleverde vochtige doekje. Zorg dat er geen vuil of vlekken meer zichtbaar zijn op het scherm.

4. Droog het scherm nadien eventueel droog met het bijgeleverde droge doekje. Ikzelf doe dit niet omdat het bevestigen makkelijker gaat als het scherm niet volledig gedroogd is. Op die manier is het makkelijker het scherm nog te verschuiven als het niet meteen goed ligt. Zorg ervoor dat er geen stofje meer zichtbaar is op het scherm.

5. Plaats je nieuwe screen protector voorzichtig op je scherm. De beste manier is om van onder naar boven te werken. Zorg dat de openingen overeenkomen en de zijkanten niet over de rand van de smartphone komen. Als er ondertussen een stofje valt op je scherm, is het belangrijk dit eerst te verwijderen voor je je screen protector plakt. Als je scherm nog wat vochtig is kan je het nog wat verschuiven tot het goed ligt. Druk daarna het scherm aan zodat het lucht en eventuele vocht langs de kanten eruit gedrukt wordt.

6. Bubbels met enkel lucht kunnen geen kwaad. Deze kan je gemakkelijk verwijderen door ze naar de zijkanten te duwen met een bankkaart.

7. Zit er toch een stofje onder waardoor je een bubbel hebt die je er niet uitkrijgt? Contacteer ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en indien je een foto kan voorleggen sturen we je een nieuwe op met een korting van 50% (exclusief verzending) op alle screen protectors voor smartphones.

Hulp nodig? Uw vraag wordt binnen de dag beantwoord

Schermbeschermers.com
info@schermbeschermers.com
Tel: +32 488/41.97.09
BTW BE 0644616864

Volg ons op Facebook Regelmatig zijn er kortingscodes te vinden!

Betaalmethodes 100% veilige betaalmethodes

Accepted Credit Card